Bejelentkezés


A Normális Országért tenni akaró közösségek
már 1413 településen vannak jelen!
KAPCSOLÓDJ BE TE IS!

Tegyük meg a hazánkért és magunkért amit lehet, mert ennyivel tartozunk az életnek, a gyermekeinknek - és mindenkinek.

Akarjuk végre a valódi és Normális életet, ne csak megalázott szolgaként zúgolódjunk, hanem tegyünk is az értelmetlenségek és az ostoba intézkedések ellen.

Itt van az ébredés ideje, és az emberekért, a hazánkért, a jövőnkért és a gyermekeinkért felelősséget érezve cselekedni kell! Ahhoz, hogy egymásra tudjunk találni, kapcsolódjatok be a REALISTÁK közösségébe!

Akik valóban így gondolják - de csakis ők, nem pedig a bizonytalanok -, azok REGISZTRÁLJANAK be, hogy helyben vagy egymás közelében összehozzuk a normális embereket.

Vegyétek fel egymással a kapcsolatot, barátkozzatok és működjetek együtt a kitűzött cél, a Normális ország és élet létrejöttében. Ezért mindent el kell követni, és akit csak lehet be kell ide szervezni.

Ne elégedjetek meg azzal, hogy néhányan legyetek, mert amire fel kell készülni, az nagyon kemény és embert próbáló feladat lesz!

Egyre fontosabb, hogy magunkat és a Normális Életért való elszántságunkat a nyilvánosság felé vállaljuk és meg is mutassuk!
Mert hitet, lelkesedést és kitartást azzal adhatunk mindenkinek, ha látják, hogy együtt vagyunk, erőt sugárzunk, és igazi harcosként példát mutatunk!